Streličarski forum Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsfChatLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Klubovi u Beogradu?
Author Message
Reply with quote
Post Klubovi u Beogradu? 
Zdravo svima!
Zeleo bih da pocnem da se bavim strelicarstvom medjutim ispostavilo se da na netu ima jako malo informacija o domacim klubovima pa imam nekoliko pitanja za vas:
Da li neko moze da mi preporuci neki strelicarski klub u Beogradu?
Da li moram da kupim svoju opremu da bih poceo ili klubovi vec imaju opremu za clanove.
Koliko otprilike kosta/traje obuka?
Hvala unapred! Smile

P.S. Ako je neko od vas vec clan nekog kluba bio bih vam zahvalan na "inside information" Smile

View user's profile Send private message
Reply with quote
Nisam dugo bio na forumu, a izgleda ni drugi Smile javi se Ceci na 0641248326, mi smo u SK Kalemegdan pa će ti ona sve objasniti. Za početak ne moraš da kupuješ opremu, klub obezbedjuje opremu za školu streličarstva (luk, strele, meta...), posle ćeš da vidiš da li ti to uopšte odgovara i onda nabavljaš svoju opremu. Koliko ja znam škola košta 200-300€ ali nisam siguran, proveri sa Cecom.
Evo ti jedan link da vidis malo kako izgleda oprema : http://www.altservices.co.uk/

Reply with quote
Postovani, hteo bih da pocnem da se bavim strelicarstvom, ali ovde ne postoji nijedan klub u blizini gde bih mogao da dobijem bilo kakve informacije o sportu uopste ... ja sam inace iz Krusevca, a na sajtu sam video da je najblizi klub u Nisu, i naravno BG-u ... znate li kome bih mogao da se obratim u vezi pocetnih detalja, opreme i slicno ?

... Ivan, Krusevac.

Reply with quote
jeste malo nezgodno što u Kruševcu nema klubova tako da ti je najbliži u Nišu. što se tiče opreme ja sam gore postavio jedan link gde možeš da vidiš opremu od osnovne do profesionalne, zajedno sa cenama ali poenta je u tome što ti to malo znači dok ne završiš osnovnu obuku. Ne zaboravi da je ovde reč o oružju i da je stvarno potrebno da ti osnovne stvari pokaže neko ko se u to razume, a najbliži ti je Miljko, koji je inače predsednik kluba u Nišu a i savezni selektor, dakle čovek od koga možeš da naučiš i više nego osnovno. Kada i ako budeš imao volju da nastaviš da treniraš streličarstvo neko iz Saveza (a to mogu da budem i ja) će ti maksimalno pomoći da osnuješ klub (ti sam ili sa nekoliko prijatelja i prijateljica Laughing ). Miljkov mail je jedan od ova dva, ne znam koji mu je aktivan, coach@bankerinter.net ili coach@sknis.org. Ako ti još nešto treba od informacija moj mail je velimirk@eunet.rs.
Pozdrav, Velimir

Reply with quote
Ove godine je vec osnovan klub u Vrscu, a u osnivanju je i Lajkovac.
Kako mi se cini, ima jos nekih najava.
Mogao bi i ti da budes pokretac slicne akcije u svom kraju.
Velja ti je vec ponudio pomoc, a ne bi izostala ni od Saveza i ostalih klubova.
A pomoc ce ti trebati Wink

http://www.yoyoyu.knot-theory.com
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply with quote
... "cuo " sam se sa Veljkom ... kao sto rekoh i njemu ... nema problema, sve znam i sve shvatam- jednostavno, ta se igra takoigra, i tu nema frke Wink ... pa ja sam poslovan covek 8) Wink ... trenutno imam nekih "poteskoca" na poslu, i ima nekih indicija da sa opslom predjem za Nis , uskoro ... ako stvari krenu u tom smeru, eto mene u nekom od klubova u nisu, a nece izostati ni klub koji ce pokrivati Rasinski kraj, i sire ... u svakom slucaju, bicemo u kontaktu i citamo se ... pozdravi iz Zemuna ...

Ivan,Krusevac!

P.S. ... ja sam na tpku_2b@yahoo.com , pa ako bude bilo kakvih novih momenata, citamo se ... pozz

Reply with quote
E ovako posto vidim da su ovi odgovori malo stariji ...moram da pitam kao i ostali Smile
Imam 15 godina i zelim da se upisem da treniram strelicarstvo u Beogradu ,ako biste mogli da ostavite vise informacija o klubovima bilo bi super ,posto su svi sajtovi i odgovori zastareli ne znam da li brojevi jos uvek vaze .
Znaci zanimaju me klubovi na teritoriji Beograda ,CENA OBAVEZNO ,i da li klub obezbedjuje opremu ?
Unapred hvala !

View user's profile Send private message MSN Messenger
Reply with quote
javi se Ceci na 0641248326, kazi da te uputio Velimir. Klub obezbedjuje skolski luk, strele, metu, prostor za obuku, ona ce ti reci gde, sta , kako, kada i naravno - koliko. Reci ce ti sve ali ako te jos nesto zanima mozes da pitas i preko foruma ili na moj mail velimirk@eunet.rs. Kako si se dosetio strelicarstva, jel' ti neko nesto pricao ili...? Idi na Youtube i kucaj Archery World Cup pa ces videti kako to izgleda

Reply with quote

Reply with quote

Reply with quote
pa zasto primam platu 8)

Ako primas platu i u klubu, onda je to SUKOB INTERESA Laughing
Meni moji ne daju ni dinara Crying or Very sad

Reply with quote
ma davno sam ja za to saznao nego sam bio klinac pa nisam mogao da se upisem Very Happy
hvala ,dogovoricemo se
EDIT:cuo sam se sa Cecom ,objasnila mi je vecinu stvari ,ali sam se tek sad setio necega - dok prolazim obuku koristim skolski luk ,jel mozes da mi pojasnis sta je skolski luk ?Jel on compound recurve ili tradicionalni/barebow ?Takodje zanima da li posle obuke klub obezbedjuje luk koji se svrstava u neki od ta tri stila ?
Ja licno zelim da se oprobam sa recurve-om 8)

View user's profile Send private message MSN Messenger
Reply to topic Page 1 of 1

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum